Ce-am făcut la Mariage Fest 2016

Ideea e simplă, dacă vrei sa vezi oameni stresați, du-te la târguri de nunți. Glumesc. Și nu prea. Abia ieri am conștientizat cât noroc am avut noi prin faptul că am întâlnit oamenii potriviți, de la AN-CA EVENTS, care au avut grijă să ne asigure lucrurile importante de la un eveniment precum o nuntă.

Altfel, cu siguranță, ieri n-am mai fi stat relaxați și zâmbitori la standul Creal Design, ci ne-am fi aflat și noi, nehotărâți, prin aglomerația târgului, în fața a zeci de standuri, cu sute de oferte.

Dar pentru că, așa cum vă spuneam, noi am fost scutiți de această grijă, tot ce am avut ieri de făcut a fost să urmărim fetele care vizitau standul Creal Design, iar eu, incercam sa inteleg bucuria lor nemarginită când îmbrăcau o rochie ”înfoiata”. Nu dați cu pietre, dar deși am petrecut o zi întreagă între mirese, rochii de mireasă, etc., tot nu m-am îndragostit de ele.

de

Pe lângă acest lucru, am avut ocazia să port și să prezint una dintre rochiile Creal Design, iar o astfel de creație ar fi fost incompletă fără un buchet de mireasă (asta spun specialiștii, nu eu, dar e mai bine să vă luați după ei). AN-CA EVENTS s-a ocupat ca standul să fie decorat impecabil și, bineinteles, a adus si câteva modele de buchete asortate sezonului în care ne aflăm. Cel pe care l-am prezentat eu avea si ardei iuți. Da, doar atât momentan, dar poate ii voi inspira eu la unele care să conțină ciocolată. Ar fi mult mai practice, domnule! Ai terminat ceremonia, ai terminat si buchetul! Ce mai tura-vura!

img_5629

Pentru că v-am tot vorbit despre fetele care îmi sunt alături în realizarea nunții, m-am gândit că ar fi momentul să vi le și prezint, în stânga se află Crenguța Nișcoveanu de la Creal Design, iar în dreapta, Cătălina Mincu, de la AN-CA EVENTS. Prima jumătate a numelui, Anca Ungureanu, este plecată în străinătate, la cursuri de design floral. Știți cum e omul, cu cât știe mai mult cu atât simte că știe mai puțin. Altfel, nu îmi explic de ce este într-o continuă perfecționare. Sau, de fapt, îmi explic. Tocmai această perseverență a ajutat-o să obțină în 2016 titlul de master florist.

img_5694

Ne-am întalnit și cu Gabriel Birsan, de la AGO VISION, unul dintre cei care se vor ocupa de partea foto-video de la nuntă. Puteți viziona aici clipul realizat de el la târg.

În încheiere, nu uitați, târgul continuă și azi, 30 octombrie, până la orele 20:00. Mai mult decât atât, dacă vă duceți astăzi să vă achiziționați sau comandați rochia de mireasă de la Creal Design, la preț de târg, care știți că este mult mai mic decât cel de  la showroom, veți avea asigurat, în mod gratuit, buchetul de mireasă de la AN-CA EVENTS, realizat pe placul vostru, plus 20% reducere la pachetul foto-video de la AGO VISION. Tentant, nu?

Haideti la târg, e vreme frumoasă, numai bună de făcut o poză în curtea palatului!

img_5710

6 gânduri despre „Ce-am făcut la Mariage Fest 2016

  1. Adriana ,tu esti frumoasa…si scrii superb!Stii parerea mea…continua sa -ti expui gandurile,in mod public,intr-o forma sau alta!Valorifica-ti talentul!

    Apreciază

  2. Tineretea, frumusetea, inocenta, inteligenta, bunul gust si bunul simt…..si-au dat mana, s-au imprietenit si te-au insotit si ,cu siguranta, te vor insoti si pe viitor…..Chiar, daca ai spus, ca nu esti foarte sociabila, cred ca, prezenta ta…. a voastra….face bine….zambetele si chipurile luminoase si fericite, imprastie energie pozitiva si stare de bine….Multumesc, pentru comentarii, multumesc, pentru informatii…..important e, ca sunteti multumiti si fericiti….sa stiti, draga DOAMNA T si draga DOMNULE T, ca omul sfinteste locul…..o zi buna …..o dupa-amiaza, asa cum v-o doriti…..astept, cu drag si nerabdare si alte vesti….

    Apreciază

  3. Foarte draguta ideea cu ciocolata! In ceea ce priveste rochia de mireasa, desi am facut nunta de ceva timp, nu-mi pare rau nici acum ca nu am ales o rochie de mireasa infoiata. Cu alte cuvinte daca ar trebui sa aleg acum as merge pe aceeasi idee, ceea ce ma face sa cred ca ne-am nascut fiecare setate intr-un anumit fel incat de ori cate ori ar trebui sa facem o alegere vom face la fel, eventual mai adaugam un ardei sau o ciocolata……😊

    Apreciază

    1. Claaar, asta e frumusetea vietii, ca suntem diferiti! Nu am o problema cu femeile care prefera rochiile infoiate, ba chiar le admir ca au curajul sa le poarte. Dupa ele. :))

      Apreciază

  4. Felicitari Doamna T pentru tot ceea ce faci!Esti minunata,este o placere sa-ti citesc toate articolele,srii foarte frumos!Succes in continuare si astept cu nerabdare urmatoarele!

    Apreciază

Lasă un comentariu