Concurs 7th Heaven: testeaza mastile minune!

IMG_4654_copy

Luna august a reprezentat pentru noi luna rasfatului. Atat eu cat si Valentin am avut ocazia sa testam diverse masti marca 7th Heaven de la cele cu namol sau textile cu infuzii la cele de tip peel-off.  Mastile sunt iubite atat de femei cat si de barbati in peste 87 de tari datorita ingredientelor naturale pe care le au in compozitie, dar si apreciate intrucat aceastea nu sunt testate pe animale.

Gama este una variata si se adreseaza tuturor tipurilor de ten avand capacitatea de a-l ingriji  pe fiecare in functie de necesitatile acestora.

Eu mi-am bucurat tenul cu o masca peel-off care are la baza mierea de Manuka, aceasta se produce doar in Noua Zeelanda si este considerata cel mai puternic antibiotic natural.

Am testat-o si pe cea cu namol de la Marea Moarta cu rol de deschidere a porilor blocati si curatare in profunzime. Aceasta mi-a lasat tenul atat de catifelat incat imi venea sa imi mangai mereu fata.

O alta masca peel-off testata a fost cea cu alge marine brune. Aceasta are rol detoxifiant astfel ca va indeparta praful si grasimea acumulata de ten.

Masca cu aloe vera a fost una de tip textil, recunosc ca aceasta nu m-a incantat la fel de tare atat in ceea ce priveste rezultatele, cat si atunci cand vine vorba despre modalitate de aplicare intrucat nu sta foarte bine pe fata si te obliga sa ramai intins in pat spre deosebire de celalalte care iti permit sa iti desfasori activitatile obisnuite in timp ce ele actioneaza asupra tenului.

De acelasi lucru s-a plans si Valentin in privinta celei de acest gen, mai ales in cazul sau ca are si barba.

In rest, celelalte pe care le-a testat, adica masca cu namol de la Marea Moarta, masca pentru curatarea tenului si masca exfolianta i-au placut, lasandu-i tenul catifelat si luminos.

Insa, nu ne laudam degeaba cu ceea ce am testat noi, caci pentru una dintre voi avem un cadou.IMG_7974

Asa ca, vei avea ocazia sa testezi o masca exfolianta cu castraveti care curata si revigoreaza tenul, in special zona T.

Argan Oil Mud este o masca imbogatita cu ulei de argan si o serie de antioxidanti care iti vor curata tenul in profunzime, echilibrand nivelul de sebum.

Masca peel-off cu arbore de ceai calmeaza tenul si indeparteaza impuritatile.

Cea de-a patra masca are la baza argila imbogatita cu antioxidantii fructelor de Goji, acestea putand fi considerate super-fructe datorita  faptului ca reusesc sa protejeze tenul de mediul poluant in care te desfasori. Vei vedea ca are un miros delicios, insa, limiteaza-te la o folosi doar pe ten si nu pe paine.

De asemenea, aceste patru masti vor veni intr-un portfard roz si incapator.IMG_7965

Prin urmare, daca te-am facut curioasa, participa la concurs respectand urmatoarele reguli:

  1. Da like paginii de facebook Doamna T
  2. Da like paginii de facebook 7th Heaven
  3. Lasa un comentariu la acest articol in care sa imi spui care este masca de fata 7th Heaven care ti-a facut cel mai mult cu ochiul.

Inscrierile la concurs au loc pana pe data de 31 August 2017. Castigatoarea va fi aleasa prin tragere la sorti si o voi anunta pe 1 Septembrie 2017.

CONCURS INCHEIAT.

 

41 de gânduri despre „Concurs 7th Heaven: testeaza mastile minune!

  1. Buna. Am incercat si eu cateva masti, insa in articolul tau am auzit pentru prima data de masca peel-off cu miere de Manuka. Sunt tare curioasa sa descopar rezultatul acesteia. O zi frumoasa va doresc.🤗😊

    Apreciază

  2. Doamne, ce explozie de culoare! Nu am înecat niciodată aceste măști, iar din câte ai detaliat aici despre ele, pe toate le-as încerca! Însă totuși, amintindu-mi de acneea mea, cel mai tare mi-a făcut cu ochiul masca peel-off cu ceai verde. Te pup :*!

    Apreciază

  3. Masca ce m-a atras cu siguranta este cea cu argilă îmbogățită cu antioxidantii fructelor de Goji, care pare a fi „delicioasă”! Trăind cu toții intr-un mediu poluant, fiind stresați si la locul de munca, unde întâlnim si acolo diferiți factori de care trebuie sa ne ferim, cred ca masca ar face minuni pentru tenul meu sensibil!

    Apreciază

  4. Masca ce mi-a facut cu ochiul si care m-a atras cel mai mult a fost cea cu namol de la Marea Moarta. M-as bucura enorm daca mi-as rasfata tenul cu ea,si de ce nu,si cu celelalte. Pupici

    Apreciază

  5. Imi place cea cu fructee 😍 Probabil m-as abtine cu greu sa nu o mananc dar o sa ma gandesc la faptul ca voi fi eu mancata dupa ce o folosesc 😂🤗 Te pup Adriana 😘 multumim pentru aceste concursuri 😘

    Apreciază

  6. Masca exfolianta cu castraveti este cu siguranta preferata mea!Mai am produse asemanatoare pe baza de castraveti dar mastile pe care ni le ai prezentat nu le am incercat niciodata.Asa ca particip la concurs cu multa placere☺like paginilor de facebook de foarte mult timp asa ca am indeplinit conditiile.

    Apreciază

  7. Bună! Cred , ca cel mai mult mi a facut cu ochiul masca peel-off cu arbore de ceai care calmeaza tenul si indeparteaza impuritatile. Mi ar face o mare placere sa o folosesc! Si de ce nu si pe celelalte măsti as fi bucuroasa sa le incerc ! :*pupici

    Apreciat de 1 persoană

  8. Argan Oil Mud mi-a facut cu ochiul de la inceput. Iubesc toate produsele pe baza de ulei de argan, eu ii spun „micul elixir”. M-a ajutat enorm impotriva caderii parului si DA mi-ar placea mult sa imi rasfat tenul cu aceasta masca.

    Apreciază

  9. Bună, Adriana:)! Cea mai potrivita masca pt tenul meu ar fi cea cu nămol de la Marea Moartă, ea m-a stârnit interesul cel mai tare! De la lansarea lor, am tot auzit vorbindu-se despre ele, însă tenul meu nu a primit un asemenea răsfăț încă. Poate părea banal, însă în localitatea mea nu exista supermarket uri. Pupici

    Apreciază

  10. Masca de față care mi-a făcut cel mai mult cu ochiul este cea cu namol de la Marea Moarta. Cu siguranță toate mi-ar fi de folos, însă o aleg pe aceasta, deoarece ador sa îmi simt tenul catifelat.

    Apreciază

Lasă un comentariu