Review Kit Sprâncene Flormar

Nu știu cum sunteți voi, dar eu când mă gândesc la copilărie adolescență, mi-amintesc de începuturile mele în aranjatul sprâncenelor și de momentul în care le desenam atât de pronunțat încât mă întreba lumea dacă le-am tatuat. Acum, nu le-aș mai purta astfel nici plătită, dar deh, din greșeli învățăm.

img_7567
De-atunci sunt într-o continuă căutare a kit-ului de sprâncene perfect. Niciodată nu mă pot declara mulțumită de felul în care arată sprâncenele mele, mereu caut să fie impecabile și nicidecum nu simt că reușesc să fac acest lucru.

img_7833De obicei, când intru intr-un magazin cu produse de make-up, ochii îmi fug spre produsele pentru sprâncene, astfel că, recent, mi-am achiziționat un nou kit de sprâncene de la Flormar.img_7866 Cutia este compartimentată astfel: în partea de sus conține ceară, în partea de jos fardul maro. Un lucru extrem de important pentru mine este faptul că această culoare maro are tentă pământie, nu are acele accente roșiatice pe care le detest la fardurile de sprâncene. Fardul de sprâncene de la Flormar îți oferă un aspect natural, însă trebuie să ai grijă de maniera în care îl aplici, lucru general valabil pentru toate fardurile de sprâncene: mai intens pe punctul de inflexiune a sprâncenei și mai șters către extremități.

img_7837

Kitul conține și o mini-oglindă, utilă pentru momentele în care poate îți pierzi juma de sprânceană pe drum. Într-un sertăraș ”ascuns” are și o mini-pensulă și o mini-pensetă, de asemenea, utile în momente de criză.

img_7845
Fardul poate fi folosit separat sau împreună cu ceara pentru un look mai intens. Si de durată. Deocamdată, eu l-am folosit fără ceară si mi-a rezistat o zi intreagă fără probleme.

Poate acum, că vin ploile și ninsorile va fi necesară și ceară, pentru a nu rămâne fără sprâncene în stația de autobuz.

În imagini, sprâncenele mele sunt conturate cu acest fard.

img_7618

img_7673

img_7703
Voi ce produse preferate pentru sprâncene aveți?

20 de gânduri despre „Review Kit Sprâncene Flormar

  1. Hey 🙂 ultimul fard de sprâncene folosit de mine a fost cel de la Avon,dezamagitor de-a dreptul.Acum folosesc tot veșnicul creion de sprâncene,dar eram de ceva vreme în căutare de un fard bun,iar la recomandarea ta și pt ca stiu ca ai gusturi bune o să îl încerc acum pe acesta 🙂

    Apreciază

  2. Citesc cu mare placere tot ce postezi, stimata DOAMNA T, chiar daca sunt multe lucruri, de care, poate, nici nu stiam ca exista….nu-i nimic, invatam la orice varsta…..dar, sa nu mai vorbesc de placerea, de a-ti admira chipul superb, din pozicile facute cu maiestrie de DOMNUL T….Nu stiu, daca comentariul meu este raspunsul potrivit…..eu asta am simtit sa scriu…..orice apare cu si despre voi, pentru mine este o bucurie…..FELICITARI SI MULT SUCCES, va doresc in tot ce veti face…..

    Apreciază

  3. Eu nu ma prea fardez,asa ca nu am niciun stres legat de sprancene,le port asa naturale ,doar putin pensate.Ma bucur mult ca esti activa si pe blog si pe canalul de youtube,prin asta inteleg eu ca le oferiti respect tuturor celor care v-au iubit si sustinut in comptetitie.Toate cele bune!

    Apreciază

  4. Uite că această preocupare n am avut o niciodată. Mulțumită genei, n am probleme la acest capitol. Puțin pensat și gata de ieșit în lume. Plus că, nu sunt adepta abuzului în ceea ce privește fardul, atunci când nu este cazul. Artificii asupra sprincenelor, după părerea mea, ar trebui să facă celele ce chiar au nevoie. Acum mă întreb eu, cam câte din cele ce au nevoie, nu și au făcut o cu propria mâna, chiar în adolescență?
    Te îmbrățișez, draga mea. ❤

    Apreciază

  5. Multumim pentru sfaturi si idei!Eu am folosit un fard de sprancene de la Avon,dar numai fard nu era…asa ca,cu toata increderea o sa-mi cumpăr un fard de la Flormar!Astept cu nerăbdare urmatoarele articole,este o placere sa citesc tot ce scrii!Esti superba,Doamna T!

    Apreciază

Lasă un comentariu